Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Під головуванням заступника Міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції Олександри Чуркіної пройшла Всеукраїнська селекторна нарада

15 червня під головуванням заступника Міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції Олександри Чуркіної пройшла Всеукраїнська селекторна нарада.

Під час селекторної наради було розглянуто два головних питання: забезпечення житлом дітей-сиріт та питання щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей.

Особливу увагу під час селекторної наради було приділено будівництву за державні кошти МГБ – малих групових будинків, куди можна було б влаштувати дітей з інвалідністю та виділенню під їх будівництво земельних ділянок. Такі будинки мають відповідати певним нормам доступності, тобто бути зручними для дітей з інвалідністю. «Проектуючи МГБ, слід враховувати ширину коридорів, наявність розсувних дверей тощо. Такі будинки, на нашу думку , мають бути одноповерховими, а ліжечка у спальнях – не можуть бути двоярусними, тобто дітям повинно бути зручно. А ще, такі будинки не слід будувати далеко від населених пунктів, адже дітям доведеться забезпечувати можливість інклюзивної освіти»,- наголосила Олександра Чуркіна.

«Якість та безпека» - під таким гаслом пройшов розгляд питання оздоровлення.

В.о. голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз висловив щиру вдячність представникам інших регіонів за небайдужість та допомогу в оздоровленні та відпочинку дітей, які проживають на лінії зіткнення!

«11829 дітей, які мешкають на лінії зіткнення насамперед потребують оздоровлення та відпочинку. На сьогодні в Донецькій області вже відкрито 8 позаміський дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, в яких перебуває близька 2000 дітей, а також працює 435 таборів з денним перебуванням» - зазначив Ігор Стокоз.

На території області влітку 2018 року планують свою роботу 20 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. 

 
17.06.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах