Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тхеквондист Донеччини Андрій Гарбар здобув «золото» і «бронзу» престижного турніру в Болгарії

З 3 по 10 червня в болгарському місті Пловдив проходив міжнародний турнір класу G-1 з тхеквондо 1st WTE European Open Multi Games, медалі на якому розігрувалися в розділі керугі серед кадетів, юніорів, молоді та дорослих.

Донецьку область у складі збірної України представили два спортсмени школи вищої спортивної майстерності, майстри спорту з Дружківки Михайло Шелест (25 років) та Андрій Гарбар (17 років). Обидва змагалися у ваговій категорії понад 87 кг.

Дуже успішним виявився виступ для нашого більш молодого спортсмена. У віковій категорії дорослі Андрій Гарбар з рахунком 21:19 зміг здолати свого земляка Михайла Шелеста, проте в півфіналі поступився 3:6 Деяну Георгієвскі з Македонії – майбутньому переможцю, і, таким чином, став бронзовим призером.

До цього Гарбар тріумфально пройшов шлях по турнірній сітці у віковій категорії молодь. З рахунком 27:7 Андрій впевнено переміг суперника з Греції, потім з рахунком 24:6 – представника Туреччини, а у фіналі з рахунком 26:4 розгромив росіянина Іллю Єгорова.

Зазначимо, що завдяки успіху в Болгарії Андрій Гарбар достроково відібрався на чемпіонат Європи з тхеквондо в олімпійських вагових категоріях, який пройде в 2019 році. Тренує спортсмена заслужений тренер України Юрій Бірюков.

 

 

 
17.06.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах