Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Триатлети Донеччини стали кращими на чемпіонаті України в естафеті-мікст

16 та 17 червня Полтава приймала всеукраїнські змагання з триатлону: у перший день відбувся чемпіонат України на спринтерські дистанції, у другий – чемпіонат України в естафеті-мікст.

Переможним став виступ спортсменів Донецької області під керівництвом заслуженого тренера України Георгія Драгуляна у програмі «естафета-мікст», що вперше буде представлена на Олімпійських іграх 2020 року. Кожен із чотирьох триатлетів нашого регіону якнайкраще проявив себе на дистанції, яка складала 300 метрів плавання, 8 км їзди на велосипеді та 2 км бігу.

Ось складі команди-тріумфаторів: Віктор Зємцев – майстер спорту України міжнародного класу, срібний призер чемпіонату Європи-2017, чемпіон світу-2005, десятиразовий переможець на дистанції IRONMAN, Маргарита Крилова – майстер спорту України, срібна призерка Кубку Європи, Віра Соснова – майстер спорту України, призерка Кубку Азії, Іван Меньшиков – майстер спорту України, дворазовий переможець Кубків Європи серед юніорів.

Зазначимо, що за підсумками естафети-мікст триатлети Донеччини залишили позаду представників міста Києва та Запорізької області.

У спринті учасники чемпіонату України долали дистанцію, що складала 750 метрів плавання, 20 км їзди на велосипеді та біг 5 км. І найкращий результат серед спортсменів Донецької області тут продемонструвала Маргарита Крилова, яка поступилась лише учасниці Олімпійських ігор 2008, 2012 та 2016 років Юлії Єлістратовій. На п’ятих сходинках завершили змагання Віра Соснова (серед жінок) та Діана Петрук (серед юніорок). Іван Меньшиков посів 7 місце серед чоловіків.

 
 
 
20.06.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах