Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юнкори Донеччини навчались майстерності створення відео-сюжетів

У Святогірську відбулась друга очна зустріч в рамках навчального проекту «Медіа-школа «Media-land». Вона пройшла на базі відпочинку «Зелений гай» з 18 по 20 червня і зібрала юних журналістів з Краматорська, Добропілля та Дружківки. Проект «Media-land» реалізується комунальним позашкільним навчальним закладом «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації.

Цього разу головною темою зустрічі стало створення відео-сюжетів телевізійного формату. Вивченню різноманітних аспектів та нюансів, які стосуються цієї теми, було присвячено дуже багато часу. Своїм досвідом та знаннями з починаючими журналістами поділилися заступник головного редактора телеканалу «Донеччина-TV» Рита Карпенко та оператор цього телеканалу Святослав Баленко. Юнкори змогли отримати як теоретичну інформацію, так і попрактикуватися у створенні сюжету. Кожен з учасників медіа-школи виступив у ролі телевізійного журналіста та зміг взяти участь у створенні інформаційних відео-роликів.

Окрім цього, юні кореспонденти навчилися вірно ставити перед собою цілі та досягати їх. У цьому їм допомогла психолог КПНЗ «ДОДМЦ» Олена Бородаєва, яка провела для учасників тренінг «Цілепокладання». Також юнкори познайомилися з темою «YouTube. Історія та сучасні тенденції відео-хостингу».

Судячи з відгуків самих учасників, друга очна сесія навчального проекту «Медіа-школа Media-Land» пройшла вдало та була корисною для юнкорів.

 

 
21.06.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах