Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Спорт для всіх»: «Школа плавання», змагання студентів, спортивні заходи у пришкільних таборах

За минулий  тиждень (11-17 червня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено низку заходів.
 
«Школа плавання» у Маріуполі
 
З 11-го червня на Азовському узбережжі в Маріуполі стартувала щорічна «Школа плавання» для дітей. 
 
Азовське узбережжя є чудовим місцем для заходів, які вдало поєднують приємне з корисним. Три рази на тиждень на ст. Маркохім (Приморський район) діти навчаються плаванню під керівництвом професійного тренера Андрія Матійченка, який має третій розряд з плавання. 
 
До програми «Школи плавання» входять пробіжка, силове тренування, плавання. Завдяки тому, що тренування відбуваються у громадському місці,  місцяни спостерігають за молодими «богатирями» і записують своїх дітей до тренера. Таким чином відбувається популяризація спорту та фізичної культури. 
 
Зовсім не обов'язково усім бути чемпіонами, але ж варто прикласти спільних зусиль для того, щоб виховати дітей сильними і здоровими особистистями, які стануть прихильниками фізкультури. 
 
 
Спортивне літо у пришкільних таборах Бахмута
 
Закінчився термін роботи пришкільних таборів. Програма була досить насиченою. Хлопчики та дівчата навчалися веслуванню на байдарках, брали участь у «Веселих стартах», легкоатлетичних забігах, вікторинах до Олімпійського дня, навчалися плаванню у басейні клубу «Дельфін», змагалися на турнірах і в рухливих іграх. 
 
На екскурсіях в спортивно-оздоровчому комплексі «Металург» діти отримали інформацію про діяльність спортивної школи і спортивних клубів.
 
Понад 750 школярів оздоровилися, окріпли,  отримали спортивний досвід. 
 
 
Змагання з легкої атлетики в Краматорську
 
12 червня 2018 року на спортивній базі ЗПО МВПБУК № 28 були проведенні спортивні змагання в рамках Олімпійського дня з легкої атлетики серед учнів закладів професійної освіти ЗПО Донецької області.
 
У спортивних іграх взяти участь збірні команди закладів професійної освіти Краматорської зони: КВПТКУ №42 (Краматорськ), КЦ ПТО №47 (Краматорськ), МВПБУК №28 (Краматорськ).
 
Результати змагань:
 
біг 30 м - Дмитро Коржавський (МВПБУ), Олена Запорожець (КВПТКУ);
метання гранати - Дмитро Коржавський (МВПБУ), Марія Нечепуренко (КЦПТКО);
стрибки у довжину - Дмитро Коржавський (МВПБУ), Олена Запорожець(КВПТКУ).
 
Змагання проведено з метою популяризації олімпійського руху, поширення ідей спорту серед учнівської молоді та підвищення рухової активності, підвищення індивідуальної майстерності спортсменів, пропаганди здорового способу життя та залучення учнівської молоді до активних занять спортом. 
 
 
21.06.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах