Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітання Володимира Мицика з Олімпійським днем-2018

Дорогі друзі!

Прийміть щирі вітання з нагоди 124-ї річниці з дня заснування Міжнародного олімпійського комітету!

Як і у всій Україні, на Донеччині наочним прикладом єднання в прихильності олімпійським цінностям є спортивні заходи, що проводяться в низці міст та селищ. Окремо серед них виділяється Олімпійський день – свято, яке дозволяє кожному учаснику відчути себе справжнім олімпійцем, обрати заняття до душі, і, таким чином, долучитися до всесвітнього руху за здоровий спосіб життя.

Олімпійська ідея – жити в мирі, добрі та злагоді – є консолідуючою і актуальною для української нації. І сьогодні спільними зусиллями ми маємо зробити все можливе, щоб цінності олімпізму стали базовими у вихованні підростаючого покоління.

Яскравий приклад для юних хлопців і дівчат подають спортсмени Донецької області, завдяки міжнародним перемогам яких у світі знають про Україну, пишаються її талантами. Віримо, що досягнення наших видатних атлетів, розвиток загальнодоступної спортивної інфраструктури сприятимуть поступовому зростанню кількості прихильників фізичної культури та спорту, зміцненню олімпійської родини регіону.

У цей святковий день бажаю всім міцного здоров’я, невичерпної енергії та натхнення задля здійснення творчих задумів, нових життєвих звершень і перемог!

 

З повагою,

директор департаменту сім’ї, молоді та спорту
Донецької облдержадміністрації

Володимир Мицик

 
23.06.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах