Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У місті Селидове відкрили молодіжний центр "Молодість +"

На день молоді 23 червня 2018 року місцева влада міста Селідове спільно з облдержадміністрацією подарувала своєму місту іще один молодіжний центр - "Молодість +".

Центр відкритий на базі міської бібліотеки, центр обладнаний сучасними меблями, апаратурою- це чудовий простір, ле молодь зможе змістовно провести своє дозвілля. На святі була присутня талановита молодь Сеоідове - молоді художники, вокалісти, підприємці. Були присутні директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, заступник директора департаменту Лілія Золкіна, міський голова Селідово Віктор Ремізов.

Почесних гостей та мешканців міста зустріла директор Селидівської централізованої бібліотечної системи, керівник молодіжного центру і ведуча святкової програми Марина Рудіч.

За традицією урочистості розпочали з гімну України, який наживо виконала Софія Коцупей.

Ведуча привітала всіх присутніх та розповіла, що молодіжний простір разом з бібліотеками для дітей та дорослих складаються в єдиний комплекс для проведення змістовного дозвілля. Він дозволить розкрити потенціал молоді, розширити кордони її діяльності, ще більше згуртувати, а також створити банк ідей, які будуть втілюватися у життя.

Площа молодіжного центру складає 74 кв.м. На реалізацію цього проекту з обласного бюджету витрачено 264,2 тис.грн., з місцевого бюджету 724,2 тис.грн., а саме: на ремонт приміщень другого поверху – 573,9 тис.грн., на закупівлю меблів та обладнання – 150,3 тис.грн.

Після урочистого відкриття всі присутні мали змогу взяти участь у невеличкій екскурсії будівлею, а також ознайомитись з творчими роботами Олександра Ремньова, Олександра Тамбовцева, Сергія Лисянського.

Всіх присутніх з такою визначною подією привітав директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Він зазначив, що молодіжний центр – це відкритий простір для роботи, відпочинку та розвитку молоді за принципами доступності та спільної відповідальності, а також те, що саме в Донецькій області відкрита найбільша кількість молодіжних центрів України.

Віктор Ремізов побажав молодому поколінню розвитку та натхнення в досягненні своїх цілей, зазначивши, що міська влада і надалі буде продовжувати створювати комфортні умови для молоді, підтримувати її, допомагати у проводенні цікавих заходів і зустрічей, спільно втілювати ідеї у життя.

Начальник управління у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації Лілія Золкіна подякувала міському голові та його команді за небайдужість до молодого покоління та сприяння у розвитку молодіжного руху міста. Вона також зазначила, що «Молодь+» – це другий в області центр, відкритий на базі бібліотеки, що дасть змогу відновити в юнаках та дівчатах любов до книги.

 
26.06.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах