Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


418 дітлахів Донецької області відправились на оздоровлення у ТОВ Курортне об’єднання «Сонячний берег» (Одеська обл., смт. Сергіївка)

Одним з найважливіших завдань нашої країни на сучасному етапі є реалізація державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей. Адже підростаюче покоління є майбутнім потенціалом суспільства, від стану здоров’я якого залежить подальший розвиток держави.
 
Незважаючи на складну ситуацію, яка триває на території Донеччини, Донецькою обласною державною адміністрацією здійснюються всі можливі заходи для якісного проведення літної оздоровчої кампанії.
 
Так, 11 липня з міста Маріуполь та 12 липня з міста Костянтинівки організовано направились 418 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, у тому числі 158 дітей, які проживають в населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення у ТОВ Курортне об’єднання «Сонячний берег», який розташований в оригінальному природному куточку на узбережжі Чорного моря в смт. Сергіївка Одеської області. З дітьми працюватимуть педагоги-організатори, спортивні фахівці, адже головна мета організації відпочинку у центрі - розвиток спортивних і творчих здібностей дитини. Протягом 21 дня діти братимуть участь у змаганнях та іграх на узбережжі моря, футбольних матчах, екскурсіях тощо.
 
Бажаємо дітям веселих канікул, нових рекордів та незабутніх вражень!
 
Просимо батьків дітей або осіб, що їх замінюють за наданням путівок звертатися до структурних підрозділів сім’ї, молоді ьа спорту свого міста, району, об’єднаної територіальної громади.
 
12.07.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах