Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В ДПУ МДЦ «Артек» розпочато VІІ тематичну зміну

Традиційна міжнародна зміна в Артеку. Центральним заходом фестивалю стане День Миру та Звернення артеківців до державних, громадських та міжнародних організацій.
 
За часи Незалежності України ця традиція набула нового змісту і статусу. ЇЇ головною метою є консолідація зусиль дітей усього світу щодо забезпечення миру на планеті, захист їх прав і свобод, сприяння створенню рівних можливостей для всебічного розвитку особистості незалежно від географічної, соціальної або національної належності дитини.
 
Міжнародний дитячий фестиваль «Змінимо світ на краще!» – повернення дітям України артеківської традиції міжнародних змін, можливості дружити та втілювати спільні миролюбні плани дітей різних країн і континентів.
 
Головна подія: «Артеківський форум миру».
 
Партнери: Всеукраїнський благодійний Фонд Надії і Добра, Представництво дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Представництво ООН в Україні, Агентство зі співробітництва та координації при Раді Міністрів Турецької Республіки (ТІКА).
 
Зміна триватиме 21 день. Наступна зміна з 08 серпня 2018 року.
 
Бажаємо дітям веселого відпочинку, класного настрою, нових друзів, яскравих емоцій, незабутніх канікул !
 
Просимо батьків дітей або осіб, що їх замінюють за наданням путівок звертатися до структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді свого міста або району.
 
17.07.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах