Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Триатлети Донеччини гідно виступили в Данії та Білій Церкві

За короткий проміжок часу з 12 по 15 липня спортсмени відділення триатлону школи вищої спортивної майстерності Донецької області, вихованці заслуженого тренера України Георгія Драгуляна, успішно взяли участь у трьох стартах.

Найголовнішим з них став чемпіонат світу, що 12-14 липня відбувся в Данії. У програмі змагань акватлон, яка включала 1 км плавання та 5 км бігу, виступили дві наші спортсменки. Маргарита Крилова в особистому заліку посіла шосте місце, а Віра Соснова стала десятою серед жінок та четвертою серед молоді (на шляху до п’єдесталу Вірі завадили штрафні 15 секунд на плавальному сегменті).

Уславлений триатлет Донеччини Віктор Зємцев, якому в 2018-му виповнилося 45 років, на світовій першості став восьмим у своїй улюбленій програмі – на довгих дистанціях (4 км плавання, 120 км їзда на велосипеді та 30 км біг).

15 липня місто Біла Церква прийняло два національні старти з триатлону: Кубок України (етап - дорослі) та відкритий чемпіонат України на спринтерські дистанції серед молоді. На першому з них «срібло» та «бронзу» відповідно здобули спортсмени Донецької області Маргарита Крилова та Іван Меньшиков. На спринтерських дистанціях серед молоді «срібним» дуплетом вистрелили Віра Соснова та Дмитро Шабанов.

 
 
 
17.07.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах