Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Клієнти соцгуртожитку (м.Дружківка) прийняли участь у мотиваційному тренінгу

10 серпня в інноваційному молодіжному центрі «Lesya Hub» бібліотеки ім. Л.Українки відбувся мотиваційний тренінг «Право на успіх – пошук можливостей». 
 
Мотиваційний тренер - директор Товариства "Знання" України у м.Дружківка, засновник проекту у Центрі пошуку роботи\ Job search centre, незалежний HR-практик у Макіївському міському центрі зайнятості провела мотиваційний тренінг для отримувачів послуг соцгуртожитку та учнів Дружківської гімназії «Інтелект» - відвідувачів молодіжного центру. У зустрічі також взяли участь директор централізованої бібліотечної системи м.Дружківка та юрист – член наглядової ради центральної міської бібліотеки імені Лесі Українки.
 
Примусити  учасника тренінгу говорити із самим собою для того, щоб змінити своє життя, при цьому робити акцент на праві вибору учасника брати на себе відповідальність за прийняте рішення – головна мета, яку ставили організатори заходу.
 
Молодіжний центр «Lesya Hub» об’єднав у п’ятницю активних молодих людей, які прагнуть розвитку, отримання нових знань, рівного спілкування з фахівцями права.
 
Сироти не вперше зустрічаються з мотиваційним тренером, яка допомогла побороти острах зробити перші кроки до дорослого відповідального життя. У ході зустрічі були обговорені як успіхи, яких досягли сироти за півріччя, так і недоліки, «просідання» у вирішенні власних питань.
 
Зустріч пройшла у невимушеному форматі «спілкування на рівних», де кожний міг навести приклади із власного досвіду, що додавало активної участі і залученості кожного до процесу спілкування.
 
Наприкінці зустрічі було продемонстровано відеоролик мотиваційного змісту, учасникам тренінгу роздані інформаційні буклети.
 
13.08.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах