Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Для дітей Донеччини була організована освітньо – пізнавальна екскурсія до Києва

9 серпня 2018 року, в рамках співробітництва КПНЗ «Донецький обласний дитячо – молодіжний центр» (Департамент сім'ї, молоді та спорту Донецької ОДА) та  ГО «Рада матерів та дружин учасників  АТО», відбулася освітньо – пізнавальна екскурсія команди – учасниці обласного проекту Патріотична гра «Козацька родина» (м.Краматорськ, кер. Паращенко О.В.) до м. Київ.
 
15 дівчат та хлопців провели дуже насичений день: спочатку творча зустріч з оркестром Міністерства оборони Украї ни в Центральному будинку офіцерів ЗСУ, потім – дуже змістовна розмова з міністром оборони України Полтораком С.Т. ,  екскурсія  Національним військово-історичний музеєм України, відвідування військового інституту телекомунікації та інформатизації ім.Герої в Небесної Сотні.
 
Діюча 101 окрема бригада охорони штаба ЗСУ дуже гостинно прийняла молодь Донецької області. Були проведені майстер – класи з військової майстерності, стрільби та показовий виступ з оборони блокпосту -  справили на учасників екскурсії дуже велике враження. А показовий виступ духового оркестру та роти почесної варти ще довго пам`ятатимуть усі!
 
Невеличка подорож Києвом, знайомство  з новими друзями і пізнавальні екскурсії – за словами учасників – це були найкраща подія цього літа.
 
13.08.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах