Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Красногорівці відкрився новий молодіжний центр “Надія”

У Мар’їнському районі продовжується реалізація проекту «Гідна країна для гідних людей» щодо створення інноваційних центрів розвитку для молоді та дітей з нагоди відзначення 85-річчя Донецької області.
 
27 серпня в місті Красногорівка урочисто відкрили Молодіжний центр «Надія». Це вже другий молодіжний центр, який відкрито у Мар’їнському районі, в населеному пункті поблизу лінії зіткнення. Участь у відкритті взяли директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, голова Мар’їнської райдержадміністрації, керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Мороз, в.о. керівника військово-цивільної адміністрації м. Красногорівка Ігор Робочий, інші почесні гості, активна молодь, школярі, громадськість та жителі прифронтового міста.
 
Даний центр створений на базі ДНЗ «Золота рибка», який розташований в центрі м.Красногорівка. Поруч знаходиться школа мистецтв м.Красногорівка, загальноосвітня школа №2, спортивний майданчик зі штучним покриттям та спортивний майданчик з тренажерним обладнанням. У молодіжному центрі створені різноманітні майданчики: робота із дітьми та молоддю з фізичними обмеженнями, відкритий простір для проектної роботи, творча майстерня для мистецького розвитку, вуличний простір для відпочинку.
 
Кошти на створення молодіжного центру, а саме виконання ремонтних робіт приміщення та фасаду, придбання меблів та благоустрій  були виділені з обласного та районного бюджетів.
 
Відтепер активна молодь м.Красногорівки зможе втілювати свої ідеї та креативні задуми у життя, цікаво і змістовно проводити час з друзями та розвивати свій творчий потенціал Молодіжний центр «Надія» розташований за адресою: Донецька область, Мар՚їнський район, м.Красногорівка, вул.Центральна, 13а (ДНЗ «Золота рибка»).
 
Також в цей день робочий візит до центрів, які планується відкрити у 2018 році, здіснила заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Лілія Золкіна. Вона відвідала с. Максимільянівка, с Новомихайлівка (Мар’їнський район) та с. Миколаївка (Покровський район) де буди розглянуті питання, пов'язані з проведенням ремонтних робіт, та інші організаційні моменти.
 
28.08.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах