Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивно-масові заходи у Слов’янську в рамках святкування Дня міста та Дня фізичної культури і спорту

8 вересня у Слов’янську відбулись спортивно-масові заходи в рамках святкування 373-річниці заснування міста та Дня фізичної культури і спорту України.

Святкування розпочалось у сквері «Мрія». На початку заходу всіх присутніх привітав начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко.

Вперше в місті відбувся забіг з собаками, в якому взяли участь маленькі, середні, великі собаки та їздові породи.

Після забігу розпочали роботу спортивні локації – вихованці спортивних клубів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста провели показові тренування та майстер-класи з різних видів спорту: айкідо, таїландський бокс, хортинг, бокс, карате JKS, рукопашний бій, танцювальний спорт, авіамоделювання, спортивний туризм, а також пройшов міський турнір з блискавичної гри в шахи серед школярів та дорослих.

На воркаут-майданчику всі охочі взяли участь у комплексних змаганнях зі згинання-розгинання рук в упорі, штовханні гирі 16 кг, а також на майданчику з тренажерним обладнанням, де спеціалісти Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» підготували цікавий комплекс вправ на тренажерах і в естафетах та конкурсах.

По закінченню заходу відбулось нагородження переможців та призерів забігу з собаками, комплексних змагань з воркауту, змагань на майданчику з тренажерним обладнанням,  міського турніру з блискавичної гри в шахи, а також представників спортивних клубів, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, що брали участь у показових тренуваннях і майстер-класах.

Одночасно зі спортивно-масовими заходами в сквері в реабілітаційному клубі «Марафон» відбулись змагання з настільного тенісу серед ветеранів праці та спорту.

На Соборній площі пройшли змагання з багатоповторного жиму штанги лежачи та «Жимова заруба».

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради висловив подяку представникам ТМ «Josera», що надали призи для нагородження переможців та призерів забігу з собаками, ПП «Слов’янська кондитерська фабрика «Валенсія», а також усім, хто долучився до створення спортивного свята. 

 
14.09.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах