Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Футбол і дартс у Бахмутському районі до 75-річчя визволення Донбасу та Дня фізичної культури і спорту

9 вересня в м. Часів Яр, на стадіоні «Авангард», відбувся футбольний матч серед команд працівників ПАТ «Часівоярській вогнетривкий комбінат» та спортивні змагання з дартсу серед ветеранів спорту.

Традиційно вже декілька років поспіль футбольні команди підприємства проводять матчеві зустрічі – розпочинають сезон навесні та завершають восени. На цей раз матчі присвячено до декількох подій - 75-річчя визволення Донбасу та Дня фізичної культури і спорту.

Гравців і присутніх від імені в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяни Єрохіної привітала начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Тишакова, побажала мирного неба над головою, сімейного затишку, подякувала за підтримку спорту, допомогу у виховані молодого покоління власним прикладом. 

Футболісти порадували своєю динамічною та результативною грою. Матч завершився з рахунком 3:1. На церемонії нагородження команда, яка протягом всього ігрового сезону ставала переможцем, отримала кубок від Бахмутської райдержадміністрації. Голова первинної профспілкової організації ПАТ «Часівоярській вогнетривкий комбінат»  Олександр Гранкін привітав гравців футбольних команд і вручив грошові винагороди.

Також в цей день перед футбольним матчем пройшли змагання з дартсу серед ветеранів спорту. Переможця змагань нагороджено кубком від Бахмутської райдержадміністрації.

 
14.09.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах