Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини здобули «золото» і «срібло» змагань «Повір у себе» з настільного тенісу

З 6 по 11 вересня в селі Коблево (Миколаївська область) на спортивних об’єктах оздоровчого комплексу «Вінниця» відбулися фінальні змагання ХХV Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з настільного тенісу серед спортсменів з вадами розумового та фізичного розвитку, присвяченої 27-й річниці незалежності України.

За звання кращих боролись представники 15 областей: Вінницької, Волинської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської, а також міста Київ.

Збірну команду Донеччини представили 5 спортсменів з міста Миколаївка, вихованці Миколаївської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат № 7 Донецької обласної ради, які тренуються під керівництвом заслуженого тренера України Віктора Михайлова.

За підсумками чотирьох напружених днів переживань та хвилювань, під час яких наші тенісисти продемонстрували гарну гру, у скарбничці регіону опинилось 2 медалі: золота та срібна. У молодшій групі 2005-2007 роки народження перше місце посів Петро Ротор, друге – Максим Костецький.

Спортсмени зуміли довести усім, що немає тих речей, які не змогла б досягти людина завдяки своїй силі волі та цілеспрямованості. Вони – приклад для юних донеччан, уособлення духу та мужності!

Щорічно в Спартакіаді «Повір у себе» беруть участь близько 20 тисяч дітей. Змагання дають можливість учасникам здобути впевненість у собі та своїх силах, а також несуть пошуковий характер – виявляють талановитих спортсменів для поповнення національної збірної команди України з метою підготовки їх до Паралімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи.

 

 
17.09.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах