Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


День фізичної культури і спорту масово відсвяткували в Мирнограді

Уже традиційно з нагоди Дня фізичної культури і спорту в місті Мирноград на стадіоні «Шахтар» відбулися святкові заходи.

Програма масових змагань виявилась дуже насиченою: легкоатлетична естафета 4х100 метрів серед юнаків та дівчат, підняття гирі, армрестлінг, перетягування линви. Їх учасниками стали понад 200 учнів загальноосвітніх шкіл міста та здобувачі освіти державного навчального закладу «Мирноградський професійний гірничий ліцей». Усіх призерів відзначили грамотами, медалями та кубками відділу сім’ї, молоді та спорту Мирноградської міської ради.

Також в урочистій атмосфері відбулось нагородження тренерів, керівників громадських організацій спортивної спрямованості, спортсменів та представників підприємств. За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та з нагоди свята вони отримали грамоти департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, грошові винагороди та подяки Мирноградської міської ради.

 
 
 
 

Окрім цього, до Дня фізичної культури і спорту на площі біля ПК «Україна» відбулись показові виступи спортивних талантів Мирнограду. Свої вміння широкій публіці презентували кращі спортсмени відділень ДЮСШ з боксу, дзюдо, боротьби вільної, юні вихованці мирноградської Асоціації карате, спортивного клубу «Фенікс», яскраві дівчата та хлопці з відділення аеробіки та фітнесу центру «Бригантина».

 
 
 
 
17.09.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах