Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Всеукраїнський день ходьби в Дружківці

12 жовтня в м. Дружківка, на площі Молодіжній, відбувся спортивно-масовий захід «Всеукраїнський день ходьби» з нагоди Всесвітнього дня ходьби.
 
Здоровий спосіб життя починається з зовсім простих речей, таких як бажання рухатися. Спортивна ходьба - доступний спосіб залишатися в чудовій фізичній формі увесь час, який не має вікових і будь-яких інших обмежень.
 
На спортивне свято завітали заступник міського голови Наталія Слесаренко,  начальник відділу з питань сім’ї, молоді, спорту і туризму Дружківської  міської ради Юлія Пивовар, директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Валерій Колоша.
 
З привітальними словами до учасників звернулася заступник міського голови Наталя Слесаренко, яка зазначила, що здоровий спосіб життя починається з зовсім простих речей, таких, як бажання рухатися. «Спортивна ходьба — доступний спосіб залишатися в формі весь час, який не має вікових і будь-яких інших обмежень. Надзвичайно приємно бачити таку велику кількість прихильників спортивної ходьби в цей день у Дружківці. Упевнена, що з року в рік їхня кількість тільки зростатиме», - зазначила заступник міського голови.
 
«Сьогодні на святі зібрались професійні і зовсім юні спортсмени, учні загальноосвітніх та спеціальних навчальних закладів. Усі ми разом – велика дружня спортивна родина, яка розуміє велике значення фізичної культури і спорту: сприяння вихованню здорового та сильного покоління, на плечах якого будуватиметься майбутнє України», - розповів директор Дружківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Валерій Колоша. 
 
Здоровий спосіб життя починається з зовсім простих речей, таких, як бажання рухатися. Ходьба - доступний спосіб залишатися в чудовій фізичній формі увесь час, який не має вікових та інших обмежень.
Перед тим, як подолати маршрут по вул. Космонавтів, всі присутні, весело розігрівши м’язи під час розминки, яку провела віце-президент Обласної федерації черлідінга Оксана Чорна, рушили колоною. Разом йшли ветерани спорту, професійні й зовсім юні спортсмени, учні загальноосвітніх та спеціальних навчальних закладів. 
 
У рамках заходу проведено веселі старти для дітей, малюнки на асфальті для дошкільнят, виставка досягнень представників різних видів спорту. У  «Веселих стартах» перемогла гімназія «Інтелект», друге місце посіла команда школи №7, третє місце посіла команда школи №17. Переможці отримали грамоти та солодкі призи від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 
 
Захід проведено з метою залучення широких верств населення до занять фізичною культурою; формування у населення мотивацій щодо занять фізичною культурою як важливого чинника забезпечення здорового способу  життя; залучення широких верств населення до занять ходьбою; пропаганда здорового способу життя; залучення населення до проведення активного дозвілля.
 
Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» висловив щиру подяку співробітникам школи вищої спортивної майстерності за  підготовку та проведення «Веселих стартів», присвячених Всеукраїнському дню ходьби. 
 
 
15.10.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах