Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


6 нагород чемпіонату світу з Комбат Дзю-Дзюцу і 4 медалі чемпіонату Європи з бойового самбо поповнили скарбничку Донеччини

З 12 по 14 жовтня місто Острава (Чехія) прийняло одразу два значних міжнародних змагання: VIII чемпіонат світу з Комбат Дзю-Дзюцу та відкритий чемпіонат Європи з бойового самбо.

Своїх найкращих спортсменів делегували Україна, Чехія, Словаччина, Польща, Росія, Румунія, Туреччина, Франція, Азербайджан, Казахстан, Туркменістан, Куба, Панама, Японія та інші країни.

У складі української збірної на змагання вирушили і 6 представників Донецької області – з міст Слов’янськ, Маріуполь та Костянтинівка.

Виснажливі тренування дали свій результат: чемпіонат світу з Комбат Дзю-Дзюцу приніс нашим атлетам п’ять золотих і одну срібну нагороди.

Переможцями у своїх категоріях стали: Владислав Шульга (18+ років, до 63 кг, клоуз контакт), Божена Мальцева (18+ років, до 62 кг, «full» фул і клоуз контакт), Григорій Ходарін (14-15 років, до 75 кг, фул і клоуз контакт). Срібну нагороду серед чоловіків у «клоуз-контакт» виборов Сергій Богович (до 93 кг).

Чемпіонат Європи з бойового самбо додав до скарбнички Донеччини чотири нагороди: Сергій Богович, Григорій Ходарін і Дмитро Пороховой стали другими, а Захар Люлін – третім.

За підсумками чемпіонату світу і чемпіонату Європи збірна України отримала командне «золото».

 
 
 
17.10.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах