Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Срібні здобутки гирьовиків Донеччини на чемпіонаті світу в Латвії

12-15 жовтня місто Даугавпілс (Латвія) прийняло учасників чемпіонату світу з гирьового спорту – понад 400 найсильніших спортсменів з 35-ти країн.

Цього року до складу національної збірної команди України увійшли три представника Донецької області: майстри спорту міжнародного класу Леон Білицький з Покровського району (тренер Валерій Білицький) та Павло Лепинський з Волноваського району (тренер Сергій Четвериков), а також майстер спорту Владислав Хоменко з Маріуполя (тренер Леонід Гаража).

Незважаючи на велику конкуренцію, нашим гирьовикам вдалося вибороти 6 срібних нагород: по три в дорослій та юніорській вікових категоріях.

Серед дорослих Леон Білицький став двічі срібним призером у видах програми «двоборство» і «естафета» у категорії +95 кг. Ще одне «срібло» у командній естафеті (довгий цикл) здобув Павло Лепинський.

Владислав Хоменко у змаганнях юніорів приніс у скарбничку Донецької області та України одразу три срібні медалі – у «довгому циклі», естафеті «поштовх» і естафеті «поштовх довгим циклом».
 

 

 
17.10.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах