Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Чемпіонат Донецької області з легкоатлетичного кросу в Слов’янську серед збірних команд міст і районів

13-14 жовтня в м. Слов’янськ, на базі державного підприємства «Санаторно-курортний реабілітаційний центр «Слов’янський курорт», відбувся чемпіонат Донецької області з легкоатлетичного кросу серед збірних команд міст і районів.

У змаганнях, присвячених пам’яті заслуженого тренера України М.Ковальова, взяли участь понад сотні спортсменів з Бахмута, Дружківки, Краматорська, Маріуполя, Минограду, Покровська, Слов’янська, Торецька, а також Покровського і Слов’янського районів.

Учасників змагань привітали директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик і головний тренер Донецької області з легкої атлетики Тетяна Серорез. Вони побажали спортсменам міцного здоров’я, високих результатів і перемог, а також зазначили, що цей чемпіонат є відбірковим до чемпіонату України.

Варто відзначити результати чемпіонів. На дистанції 1 км серед дівчат до 16 років перемогла Віолета Туяхова з Маріуполя (3.24,0), у бігу на 2 км серед дівчат до 18 років - Поліна Слищенко зі Слов’янська (6.51,0), серед юніорок (U20) на дистанції 4 км - Ольга Дибка з Бахмута (15.13,0), серед молоді (U23) на дистанції 6 км - Анастасія Міщенко з Бахмута (36.39,0), серед жінок на дистанції 8 км - Яна Кіптенко зі Слов’янського району (31.01,0).

Серед юнаків віком до 16 років на дистанції 2 км переміг Максим Фомін з Миргограда (6.13,0), серед юнаків (U18) на дистанції 3 км - Володимир Кіор з Маріуполя (10.10,0), серед юнаків (U20) на дистанції 6 км - Олександр Прокопенко з Маріуполя (20.49,0), серед молоді (U23) на дистанції 8 км – Андрій Лисенко з Бахмута (29.06,0), серед чоловіків на дистанції 10 км - Артем Алфімов з Бахмута (30.49,0).

У кросовій естафеті 4х1км перемогла команда Маріуполя: Володимир Кіор, Олександр Прокопенко, Віолета Туяхова, Діана Головченко.

Трійку кращих у командному заліку склали Дружківка (50 очок), Маріуполь (40 очок) і Бахмут (30 очок). Переможців і призерів нагороджено медалями, грамотами та цінними подарунками.

За результатами змагань сформовано збірну команду Донецької області, яка візьме участь у чемпіонаті України з кросу серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків, ДЮСШ, СДЮШОР (25-27 жовтня, м. Івано-Франківськ).

 

 
21.10.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах