Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкрита першість Костянтинівського району з міні-футболу до Дня захисника України та Дня Українського козацтва

15 жовтня у м. Костянтинівка, на футбольному полі зі штучним покриттям, відбулась відкрита першість Костянтинівського району з міні-футболу серед команд 2010 року народження і молодше. Змагання присвячено Дню захисника України та Дню Українського козацтва. 
 
Дитячо-юнацька спортивна школа «Колос» Костянтинівського району - з Україною та футболом в серці! У змаганнях взяли участь команди: ДЮСШ «Колос-1» Костянтинівського району, ДЮСШ «Колос-2» Костянтинівського району, ДЮФК «Шахтар» м. Добропілля, ДЮФК «Шахтар» м. Білецьке та ФК «Тор» м. Слов’янськ.
 
Команди привітали начальник відділу культури, молоді, спорту і туризму Костянтинівської районної державної адміністрації Вікторія Казімір і директор ДЮСШ «Колос» Костянтинівського району Ігор Жарков. Вони побажали гравцям яскравих перемог, щоб захищали честь і гідність України своїми спортивними досягненнями.
 
Турнір пройшов у позитивній обстановці. Організатори та учасники отримали задоволення від гри. Малюки багато імпровізували, тому що прагнення результату поступилось щирості футбол.
 
Організатори висловили подяку всім учасникам свята футболу, а також батькам і вболівальникам за підтримку.
 
 
21.10.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах