Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Чемпіонат з боулінгу серед учнівської та студентської молоді Слов’янська

17 жовтня у м. Слов’янськ, у стінах розважального центру «Taler», відбулись чергові ігри чемпіонату міста з боулінгу серед учнівської та студентської молоді.
 
Чемпіонат проводиться за ініціативи розважального центру «Taler», за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 
 
Цього разу учасниками стали п’ять команд філологічного факультету Донбаського державного педагогічного університету. За результатами двох ігор по 10 фреймів визначено команду-переможця, яка набрала у сумі 761 очка. Саме ця команда буде представляти філологічний факультет у фіналі чемпіонату, який відбудеться навесні 2019 року після всіх відбіркових турів. Також був визначений кращий гравець дня - Мікаел Гриценко, студент четвертого курсу україно-англійського відділення. 
 
Команду-переможця та кращого гравця дня відзначено грамотами відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради.
 
 
21.10.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах