Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Турнір з футболу в Дружківці, присвячений пам’яті Михайла Найденка

18 жовтня у м. Дружківка, на стадіоні СК «Машинобудівник», відбувся обласний турнір з футболу серед юнаків 2006 р.н., присвячений пам’яті Михайла Давидовича Найденка. Багато сил та енергії він вклав у розвиток, становлення і популяризацію цього виду спорту в Дружківці.
 
На  свято  футболу завітали начальник відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської  міської ради Юлія Пивовар, заслужений тренер України з тхеквондо,  директор  дитячо-юнацької спортивної школи Володимир Страшненко, тренер дитячого футбольного клубу «Альтаїр» Євген Крайній,  директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Валерій Колоша.
 
У змаганнях взяли участь  команди з міст Білозерське, Добропілля, Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ, а також Костянтинівського  району. За перемогу у фіналі турніру змагалися команда ДЮК ФП-2 (Краматорськ) і «Фортуна» (Костянтинівка). Перемогла команда ДЮК ФП-2 (Краматорськ), друге місце посіла команда «Фортуна» (Костянтинівка), третє місце посіла команда ДЮСШ м. Дружківка.
 
Після завершення турніру відбулося урочисте закриття, на якому всіх учасників нагороджили  грамотами, медалями та кубками. Кращі  гравці турніру отримали подарунки. Кращий воротар – Давид П’яних (Краматорськ), кращий захисник -  Ілля Тупікін (Костянтинівка), кращий нападник – Максим Аббакумов (Дружківка), кращий гравець – Стас Степанченко (Краматорськ).
 
22.10.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах