Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. «Веселі старти» в Торецьку, Маріуполі та Лимані

За минулий тиждень (з 29 жовтня по 4 листопада) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено змагання «Веселі старти», в яких шкільні команди змагалися в чотирьох естафетах: «Швидкість з м’ячем», «Ловкий м’яч», «Флорбол», «Стрітбол».

У Торецьку премогла команда закладу загальної середньої освіти I-III ступенів «Художньо-естетична гімназія»

2 листопада в місті Торецьк, на базі закладу загальної середньої освіти I-III ступенів «Художньо-естетична гімназія» військово-цивільної адміністрації міста Торецьк, відбулись міські змагання «Веселі старти» серед команд учнів ЗЗСО м. Торецьк 2008 року народження. Загалом у спортивному святі взяло участь понад 120 учнів.

Юних спортсменів привітали начальник відділу з питань молоді та спорту військово-цивільної міста Торецьк Вікторія Могілка та заступник начальника міського управління освіти Наталія Тинкован. Діти весело і активно провели дозвілля та продемонстрували швидкість, витривалість, силу та командний дух.

У підсумку призові місця розподілені наступним чином:
І місце - команда закладу загальної середньої освіти I-III ступенів «Художньо-естетична гімназія» військово-цивільної адміністрації міста Торецьк;

ІІ місце - командакоманда закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів № 10 військово-цивільної адміністрації міста Торецьк;

ІІІ місце - команда закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №20 військово-цивільної адміністрації міста Торецьк.

У Маріуполі перемогла команда з Мангушського району

2 листопада в місті  Маріуполь на «Веселі старти» зібрались команди Нікольського, Мангушського, Волноваського районів, а також дві команди з Маріуполя. За підсумками змагань перемогла команда з Мангушського району, друге місце посіла команда з Нікольського району, третє місце посіла команді з Волноваського району. Переможців нагороджено дипломами та заохочувальними призами.

У Лимані перемогла команда НВК «Гімназія-ЗОШ  І ступеня»

3 листопада в місті Лиман, на базі Лиманської  ЗОШ №2, відбувся ІІ етап обласних змагань «Веселі старти» серед школярів Лиманської об’єднаної територіальної громади, в якому взяли участь шість команд:  НВК «Гімназія-ЗОШ І ступеня», Лиманська ЗОШ №2, Лиманська ЗОШ №3, Лиманська ЗОШ  №4, Ямпільський НВК, Ярівська ЗОШ.

За підсумками  змагань перемогла команда НВК «Гімназія-ЗОШ  І ступеня», друге місце посіла команда Лиманської  ЗОШ №2, третє місце посіла команда Лиманської ЗОШ №3.

Переможців і призерів нагороджено медалями,  дипломами та солодкими подарунками. Краща команда буде представляти громаду на зональних обласних змаганнях, які відбудуться 23 листопада в м. Слов’янськ.  

 
11.11.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах