Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Перестало битися серце Олександра Артюхова

Спортивна громадськість Донеччини зазнала непоправної втрати – 12 листопада на 57-му році життя помер Олександр Вікторович Артюхов, віце-президент громадської організації «Всеукраїнська Кікбоксерська Асоціація WKA», виконавчий директор громадської організації «Донецька обласна федерація кікбоксингу» WKA.

Олександр Артюхов був прекрасним наставником для двох синів, постійно супроводжував на змаганнях молодшого Антона, який на початку листопада 2018 року став 11-разовим чемпіоном світу. Люди, які оточували Олександра Вікторовича, пам’ятають його як істинного патріота, компетентного спеціаліста, чуйного та мудрого товариша. Його професійність, енергійність, відповідальність завжди будуть прикладом для колег.

Олександр Вікторович Артюхов зробив гідний внесок у життя Донецької області й України в цілому та назавжди залишиться в серцях людей, які знали його.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації висловлює щирі співчуття рідним та близьким Олександра Вікторовича.

 

Прощання з Олександром Вікторовичем Артюховим пройде 15 листопада об 11:00 за адресою: м. Краматорськ, вул. Бикова, 1 (2-й під'їзд).

 
12.11.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах