Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині стартував щорічний відкритий конкурс для дівчат з інвалідністю «Краса без обмежень»

З 12 листопада 2018 року у м. Краматорськ  розпочався щорічний відкритий конкурс для дівчат з інвалідністю «Краса без обмежень». Згідно Положення участь у конкурсі мають право приймати дівчата віком від 18 до 35 років, що мають інвалідність і пересуваються на кріслах колісних.
 
Організаторами конкурсу виступили:
 
- Департамент сім'ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації,
 
- Донецька обласна організація осіб з інвалідністю ВОІ СОІУ,
 
- Державна реабілітаційна установа "Центр комплексної реабілітації для осіб    з інвалідністю "Донбас",
 
- Благодійний фонд "Нескорені"
 
Головною метою конкурсу – є залучення молоді з функціональними обмеженнями, до культурних та духовних цінностей, демонстрація суспільству, що люди з інвалідністю мають сили, здібності та талант до творчих й ділових звершень в майбутньому, індивідуальну самореалізацію в соціумі та відчувають себе повноцінними членами сучасного суспільства.
 
Участь у щорічному відкритому конкурсі краси для дівчат з інвалідністю «Краса без обмежень» цього року приймуть красуні з Черкаської, Івано–Франківської, Хмельницької, Тернопільської, Дніпропетровської, Миколаївської, Харківської,  Вінницької та Київської областей.
 
Конкурс проводиться в чотири етапи:
 
І етап (підготовчий). На цьому етапі Конкурсу учасниці готуються до фінальних виступів (індивідуальні, хореографічні тощо) згідно з Графіком репетицій, який визначається оргкомітетом та доводиться додатково.
 
ІІ етап. На цьому етапі Конкурсу проводяться змагання (творчі та спортивні). Перелік, форма та відповідно критерії оцінювання таких змагань визначаються щороку оргкомітетом та доводяться додатково до учасниць Конкурсу.
 
ІІІ етап (пізнавальний). На цьому етапі Конкурсу проводяться тренінги, екскурсії, семінари та майстер-класи. Цей пізнавальний етап Конкурсу передбачає отримання учасницями додаткових знань, навичок, вмінь.
 
ІV етап (урочистий фінал). На цьому етапі Конкурсу оцінюються виходи, постановки, загальне враження від учасниць, проходить відео - перегляд візитівок, підводяться підсумки Конкурсу, проходить церемонія нагородження та масштабна фотосесія.
 
Урочистий фінал конкурсу відбудеться 16 листопада 2018 року о 14.00 у м.Краматорськ в «Авангард Холлі».
 
13.11.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах