Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецьку область відзначили в Мінмолодьспорту за підсумками спортивних 2017-2018 років

15 листопада в Міністерстві молоді та спорту України відбулась нарада за участю керівників структурних підрозділів з питань фізичної культури і спорту областей та Києва.

Донеччину на заході представив директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик та начальник відділу організаційно-спортивної роботи управління з питань фізичної культури та спорту департаменту Марина Будовій.

Нараду відкрив міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, який позначив основні напрями та пріоритети державної політики у сфері фізичної культури та спорту на 2019 рік. Зокрема, він закликав до відповідального ставлення місцевої влади до програм із надання субвенцій на будівництво спортивної інфраструктури. Ігор Жданов повідомив, що в проекті бюджету на 2019 рік передбачені відповідні субвенції, зокрема на реконструкцію/капітальний ремонт спортивних басейнів, будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту тощо.

Також під час наради міністр вручив нагороди кращим областям і управлінням фізичної культури та спорту ОДА за підсумками спортивних 2017-2018 років. Так, управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації відзначили дипломом та кубком за третє місце в рейтингу із зимових олімпійських видів спорту серед регіонів другої групи.

Більш детально про субвенції з державного бюджету місцевим у 2019 році на будівництво спортивних об’єктів розповів учасникам наради заступник міністра молоді та спорту України Микола Даневич.

Перший заступник міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул повідомив керівників структурних підрозділів про стратегію розвитку олімпійських видів спорту та основні напрями державної політики та міжнародного співробітництва з питань запобігання допінгу в спорті.

 

 
16.11.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах