Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх в Селидовому, Бахмуті, Костянтинівці

За минулий  тиждень (з 5 по 11 листопада) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено низку спортивно-масових заходів.

«Веселі старти» в Селидовому

9 листопада в дитячо-юнацькій спортивній школі м. Селидове відбувся зональний етап обласних змагань «Веселі старти» серед команд, які  перемогли на міських етапах.

Його учасниками стали школярі з міст Авдіївка, Новогродівка, Селидове, а також Великоновоселківського, Мар’їнського та Ясинуватського районів.

Метою проведення заходу є залучення дітей до занять фізичною культурою  і спортом; пропаганда здорового способу життя; формування морально-вольових рис характеру у дітей та розвиток фізичних якостей.

Змагання відкрили директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко і начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Селидівської міської ради Сергій Горбунов.

У своєму виступі Сергій Горбунов передав вітання Селидівського міського голови Віктора Ремізова до учасників змагань, побажав їм спортивної наснаги, чесного суддівства і перемоги. До побажань приєднався Сергій Головченко, який зазначив, що ці змагання проходять в Донецькій області вже вдесяте і стали традиційними в нашій області. 

У підсумку запеклої боротьби місця в змаганнях розподілися таким чином:

серед районів

І місце - Великоновоселківський район;

ІІ місце - Ясинуватський район;

ІІІ місце - Мар’їнський район;

серед міст

І місце - місто Селидове;

ІІ місце - місто Новогродівка;

ІІІ місце - місто Авдіївка.

Такі змагання дуже важливі,  вони   вчать   дітей  працювати в команді,  та  зміцнюють здоров’я.  А найголовніше,  діти  проводять час не лише весело, але і з користю. Всі учасники «Веселих стартів» отримали  гарний настрій, заряд енергії та позитиву, а також цінні призи та грамоти від Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Фінальна частина змагань пройде у середині грудня в місті Добропілля.

Змагання з народного жиму в Бахмуті

У місті Бахмут, в прекрасному легкоатлетичному манежі СК «Металург», відбулися традиційні міські змагання  з народного жиму (підйом штанги лежачи) до Дня захисника України. Юнаки та дівчата продемонстрували свою силову підготовку і витривалість.

Дівчата змагалися на кількість підйом в штанги вагою 30 кг. Деякі учасниці приймали участь у змаганнях з народного жиму не вперше. Наприклад, Надія Галичина з коледжу мистецтв ім І. Карабиця вкотре взяла участь у змаганнях і знову перемогла. Юнаки загальноосвітніх шкіл, вищих навчальних закладів піднімали штангу вагою 50 кг.

Багато учасників показали гідні результати, а два спортсмени обновили таблицю рекордів міста у народному жимі з видатними результатами.

Вікторія Рубцова зі спортивно-оздоровчого комплексу «Металург» 50 раз підняла штангу вагою 35 кг, а студент агроліцею Володимир Галущенко 61 раз підняв штангу вагою 50 кг.

Чемпіонат Донецької області з легкої атлетики в Костянтинівці

З 9 по 10 листопада в місті Костянтинівка, на базі міської ДЮСШ, відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики «Шоколадна казка» на приз газети «Провінція».

Участь у змаганнях узяли діти 2006-2008 років народження - 300 спортсменів з 16 міст та районів Донецької області.

Всі учасники отримали солодкі призи від організаторів - газети «Провінція», призери були нагороджені грамотами та медалями.

 
17.11.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах