Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Футзалісти Донеччини захопили лідерство в чемпіонаті УДЮФЛ

З 13 по 15 листопада в місті Дніпро, в спорткомплексі «Олімпія+», відбувся перший тур чемпіонату України з футзалу під егідою УДЮФЛ у віковій категорії U-11. Вже другий рік поспіль Донецьку область на всеукраїнському рівні представила ДЮСШ «Колос» Костянтинівського району.

За жеребкуванням наша команда потрапила до Східної конференції в групу, де представлені команди з Дніпровсько-Запорізько-Полтавсько-Кременчузсько-Кіровоградського регіону (у Східній конференції так само є Харківсько-Лугансько-Сумська група).

Перший тур пройшов з 13 по 15 листопада в місті Дніпро. У дебютній грі нашими суперниками став постійний учасник УДЮФЛ - команда «Темп-ЗАЕС Продексім» (м. Енергодар, Запорізька область). «Колос» здобув впевнену перемогу з рахунком 6:1.

У другій грі нашим суперником також був постійний учасник УДЮФЛ - команда ДЮСШ «Лідер» (м. Кобеляки, Полтавська область). Впевнена перемога «Колосу» - 5:0.

Справжні сенсації відбулися в третій і четвертій іграх чемпіонату. Спочатку наша команда вийшла на паркет з господарями туру - командою ФК «Олімпія-Дніпро» (м. Дніпро). Перегравши суперника тактично, на контратаках, «Колос» здобув перемогу - 3:0.

В останній грі туру нашим суперником була команда СДЮШОР-2 (м. Кропівницький). Поступаючись після першого тайму 0:2, наша команда зібралася і змінила хід гри. За дві з половиною хвилини до кінця гри рахунок на табло був 2:2. Завдяки стандарту і двом контратакам, в кінцівці гри «Колос» здобув перемогу - 5:2 - і після першого туру чемпіонату сенсаційно очолила групу.

Склад команди: Владислав Журавов, капітан - Павло Ковтун, Даніїл Бардаков, Віктор Маменко, Олександр Булатов, Віталій Кравченко, Богдан Щербіна, Максим Шарніло, Олег Делалі, Василь Кандибка. Особливо вдало зіграли в першому турі і були справжніми лідерами команди Павло Ковтун і Олександр Булатов.

Другий тур відбудеться з 2 по 5 грудня в місті Енергодар.

 
17.11.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах