Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олександр Шишман – переможець Кубку України з греко-римської боротьби, Дмитро Пиньков із «бронзою»

1-2 грудня палац спорту «Юність» міста Запоріжжя прийняв Кубок України з греко-римської боротьби, присвячений пам’яті чемпіона Олімпійських ігор-1952 Якова Пункіна. Участь у змаганнях, що закрили національний календар з цього виду спорту на 2018 рік, взяли кращі борці з різних регіонів.

У скарбничку команди Донецької області за підсумками дводенної боротьби спортсмени Маріуполя принесли золоту та бронзову нагороди.

Переконливу перемогу у ваговій категорії до 87 кг здобув майстер спорту України міжнародного класу Олександр Шишман. Наш борець по черзі довів свою перевагу у протистояннях з Русланом Магомедовим (Одеська область), Дмитром Кіяшком (Київська область) та, у фіналі, із Сергієм Омеліним (Дніпропетровська область).

Бронзовим призером у ваговій категорії до 72 кг став майстер спорту України Дмитро Пиньков. У першій зустрічі Дмитро переміг Василя Панасюка (Київська область), проте в наступній поступився Парвізу Насібову (Запорізька область), майбутньому переможцю. У втішній сутичці за «бронзу» наш борець виявився сильнішим за Артура Урсуленка (Миколаївська область).

 
04.12.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах