Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксери Донеччини здобули 7 медалей на всеукраїнському турнірі в Харкові

3-7 грудня в місті Харків відбувся Всеукраїнський турнір з боксу серед юніорів 2003-2004 років народження на призи заслуженого майстра спорту України, медаліста Олімпійських ігор Сергія Данильченка.

Успішно на змаганнях виступили спортсмени Донеччини, які здобули 1 золоту, 3 срібних і 3 бронзових медалі.

Серед вихованців Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу з міста Покровськ до числа кращих потрапили: Роман Літвінов, який переміг у ваговій категорії 50 кг (тренери Батиралі Карімов, Сухебатор Жигжжавин), Владислав Ломакін та Кирило Ломакін, які стали бронзовими призерами у вагових категоріях 54 кг і 70 кг відповідно (тренер Олександр Швайко).

«Срібло» вибороли краматорчани Іван Агапов (50 кг) та Ілля Поляков (75 кг), вихованці тренера Володимира Туфатуліна, а також Владислав Васьковський з Маріуполя в категорії 52 кг (КДЮСШ № 3, тренер Олександр Сидоренко).

Ще одну бронзову нагороду в категорії 48 кг здобув Микола Лісковець із Селидового (ДЮСШ, Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки, тренери Олександр Шостак, Володимир Стратан).

 
13.12.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах