Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Плавці двох обласних спортивних шкіл Донеччини позмагалися в Кам’янському

6 березня в місті Кам’янське у плавальному басейні МіКомп відбулися відкриті змагання з плавання серед дітей з порушеннями зору, слуху, розумового та фізичного розвитку, ураженнями опорно-рухового апарату.

Учасниками турніру стали вихованці комунального закладу «Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для осіб з інвалідністю» та Обласної дитячо-юнацької спортивної школи з плавання та синхронного плавання Донецької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна». Вони представляли міста Слов’янськ, Соледар, Миколаївку та Маріуполь.

Плавців привітали: заслужені тренери України, заслужені працівники фізичної культури і спорту України, старші тренери паралімпійської збірної команди України Андрій та Світлана Казначеєви, директор КЗ «Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для осіб з інвалідністю» Юрій Оніщенко.

Кращими спортсменами змагань визнані:

- Анастасія Антропова, яка показала такі результати: 100 м вільним стилем – 1.30,51 хв., 100 м на спині – 1.51,11 хв., 50 м вільним стилем – 37,20 сек.;

- Ярина Попова, результати якої наступні: 100 м вільним стилем – 1.30,97 хв., 100 м на спині – 1.45,63 хв., 50 м вільним стилем – 39,05 сек.

Переможців і призерів нагородили грамотами та призами від спонсорів.

11.03.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах