Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вадим Філашкін нагородив шахістів Донеччини, які здобули медалі XX зимових Дефлімпійських ігор

29 березня в місті Дніпро на завершення колегії управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації відбулася урочиста зустріч голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна з учасниками ХХ зимових Дефлімпійських ігор.

Очільник регіону привітав спортсменів з шахів Тетяну Бакланову з Маріуполя та Олексія Філіппських із Краматорська, а також особистого тренера Олексія Ганну Меламед. У турецькому Ерзурумі Бакланова і Філіппських стали срібними призерами командних змагань у дисципліні рапід (швидка гра), також Тетяна в складі збірної України здобула «золото» з класичних шахів. Представники Донецької області зробили свій внесок у першу історичну перемогу України в командному заліку зимової Дефлімпіади!

«Досягнення спортсменів Донеччини додають нам позитивних емоцій у сьогоднішній складний воєнний час. Ми дуже пишаємося перемогами представників регіону на міжнародному рівні, завдяки яким на п’єдесталах пошани майорить синьо-жовтий прапор та лунає гімн України. Донецька обласна державна адміністрація заохочує високі здобутки спортсменів і тренерів регіону стипендіями та винагородами, і продовжить цю підтримку й надалі, аби про міць нашої країни знали у всьому світі», - зазначив Вадим Філашкін.

Тетяна Бакланова за свій успішний виступ на зимових Дефлімпійських іграх удостоїлася сертифікату на отримання одноразової грошової винагороди від Донецької облдержадміністрації, а також державної нагороди – ордену «За заслуги» І ступеня.

Олексій Філіппських та його тренер Ганна Меламед відзначені сертифікатами на отримання одноразової грошової винагороди.

«Дякую рідній Донецькій області за вагому підтримку в підготовці до найпрестижніших турнірів. Ця допомога дозволила підійти до ХХ зимових Дефлімпійських ігор у гарній спортивній формі, і на самих змаганнях надихнула мене показати максимум своїх сил», - сказала Тетяна Бакланова.

Завершилася урочиста зустріч спільною світлиною на пам’ять.

 
 
29.03.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах