Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Стартував проєкт «Фітнес на відкритому повітрі»

30 березня, у День прогулянки в парку, для мешканців Донецької області запроваджено новий проєкт з метою формування здорового способу життя через рухову активність та регулярні фізичні навантаження.

До ініціативи під загальним керівництвом управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації на самому її старті долучилися: Обласний центр фізкультурно-оздоровчої роботи, біговий клуб «Донеччина», ГО «Бахмутська місцева організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос"», органи фізичної культури та спорту Покровської, Хлібодарівської, Мирненської, Костянтинівської, Очеретинської, Олександрівської територіальних громад, активісти Дружківської, Бахмутської громад, внутрішньо переміщені особи з Донеччини, які наразі перебувають в різних регіонах України та за кордоном.

Провели активності представники низки федерацій Донецької області: черліденгу, сумо, пляжної боротьби, карате, карате JKS, регбі, гирьового спорту, пауерліфтингу, бойового самбо, змішаних єдиноборств (ММА), спортивної аеробіки, судномодельного спорту, авіамодельного спорту, мотоциклетного спорту, спортивного орієнтування.

Загалом у перший день проєкту «Фітнес на відкритому повітрі» до різних форм фізичної активності долучилися понад 200 мешканців Донецької області.

Наступний такий захід планується провести найближчої неділі – 7 квітня, з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.

Для реєстрації на участь у проєкті пропонуємо заповнити Google-форму: https://forms.gle/bUYR1bCyH4pXE8VH8.

Заняття фітнесом дарують позитивні емоції та повноцінне життя, де панує радість, краса та впевненість у своїх силах. Наявність різних видів фітнесу надає можливість кожному обрати для себе оптимальний варіант тренувань та їхню інтенсивність. Запрошуємо всіх прихильників активного способу життя!

 

02.04.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах