Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Покровську урочисто відкрили відремонтовану ДЮСШ

Минулого тижня в Покровську урочисто відкрито оновлену дитячо-юнацьку спортивну школу, ремонт якої розпочався 23 червня 2016 року.

За словами голови комітету по фізичній культурі та спорту Покровської міської ради Віктора Поліщука, капітального ремонту ДЮСШ чекала близько тридцяти років.

«Довгий час нам не вдавалося відремонтувати будівлю, хоча необхідність у цьому назріла давно, - розповідає Віктор Поліщук. - У минулому році ми звернулися до міського голови та депутатів з проханням виділити кошти хоча б на поточний ремонт. Нас підтримали, зазначивши при цьому, що ДЮСШ буде відремонтована капітально, і стримали слово».

Завдяки утепленню стін і даху, заміни вікон та системи опалення в спортивній школі стало тепло і затишно. Відремонтований і зал на першому поверсі.

При реконструкції ДЮСШ не забули і про людей з особливими потребами, які також відвідують заняття в спортивній школі і будуть приїжджати на змагання. Тепер будівля оснащена не тільки зручним пандусом, а й розширеними дверними отворами в роздягальню, туалет і душову, що дає можливість заїзду на інвалідних візках.

Уже в цьому році ремонтні роботи в спортивній школі планують продовжити. Будуть приведені в належний вигляд другий поверх і підвальні приміщення, а також проведена заміна підлогового покриття на першому поверсі.

У планах на цей рік також установка теплових насосів. Вони будуть обігрівати будинок ДЮСШ замість нинішніх електричних котлів. Це дасть можливість у чотири рази скоротити витрати на енергоутримання будівлі. Також насоси будуть отримувати енергію з землі, що екологічно вигідно, і взимку віддавати тепло, а влітку кондиціонувати приміщення. Насоси вже завезені, і через місяць-півтора будуть встановлені.

Гордістю оновленого спеціалізованого залу є професійні тенісні столи: їх вдалося придбати за 150 тисяч гривень замість 240.

Нові столи випробували і присутні на відкритті представники міської влади на чолі з мером Покровська Русланом Требушкіним. Міський голова в якості подарунка з нагоди відкриття ДЮСШ вручив її директору сертифікат на придбання інвентарю на суму 50 тисяч гривень. Також Руслан Требушкін зазначив, що в 2017 році планується виділити близько 10 мільйонів гривень для розвитку спорту в Покровську.

 
16.01.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах