Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» у Дружківці поступається «Кременчуку»

18 січня в матчі 31-го туру чемпіонату Української хокейної ліги «Кременчук» уперше в історії протистояння обіграв «Донбас» на льоду дружківського «Альтаїру». Таким чином, команда Дмитра Підгурського скоротила відставання в турнірній таблиці від донеччан до 3 очок.

При рівній грі з обопільними гострими випадами у воріт Захарченка і Царегородцева результативніше зіграти вдалося гостям. У першій 20-хвилинці шайбу на свій рахунок записав кращий нападник «Кременчука» Ілля Коренчук, у активі якого тепер 46 очок. А в другій – результативно на добиванні зіграв Ігор Коваленя, а через вісім хвилин потужний постріл від лівого борту вдався Дмитру Чернишенку.

З огляду на кількість по-справжньому гольових випадів, господарі цілком могли відновити паритет у рахунку. Зокрема один на один з воротарем по разу вискакували Дмитро Німенко та Віктор Захаров, але в обох випадках шайба опинялася в «пастці» Захарченка.

Після третьої пропущеної шайби місце в «рамці» донеччан зайняв Богдан Дьяченко та зіграв безпомилково. «Донбас», у свою чергу, продовжував активно насідати на ворота опонентів, однак досягти мети так і не зміг.

Українська хокейна ліга. 31 тур

«Донбас» Донецьк – «Кременчук» Кременчук – 0:3 (0:1, 0:2, 0:0)

Шайби: 0:1 Коренчук (Дегтярьов, Чорний), 6:13, 0:2 Коваленя (Гриценко, Дегтярьов), 25:06, 0:3 Чернишенко (Андрейків), 33:16.

За інформацією прес-служби ХК «Донбас»
 
19.01.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах