Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбувся чемпіонат Донецької області з боротьби самбо

З 19 по 21 січня в Краматорську проходив чемпіонат Донецької області з боротьби самбо серед юнаків та дівчат старшого віку, серед юніорів та юніорок.

На базі спортивного клубу «Спринт» за звання кращих змагалися 68 спортсменів з Краматорська, Бахмута, Слов’янська, Святогірська, Мирнограда та Покровська.

На урочистому відкритті чемпіонату були присутні начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик та директор дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Краматорської міської ради Анатолій Лепков.

Володимир Мицик у своїй промові акцентував увагу, що збільшення представництва міст та районів на обласних змаганнях з боротьби самбо є дуже позитивним моментом у розвитку цього неолімпійського виду спорту.

Також Володимир Мицик відзначив, що 10 січня відбулася звітно-виборча конференція відокремленого підрозділу національної федерації самбо «Всеукраїнська федерація самбо НФСУ», на якій президентом федерації боротьби самбо Донецької області було обрано директора департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації Сергія Натруса.

За підсумками змагань командні місця розподілилися наступним чином:

1 місце – Краматорськ;
2 місце – Бахмут;
3 місце – Слов’янськ.
 
23.01.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах