Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


МБК «Маріуполь» привозить додому дві перемоги з Кременчука

21 і 22 січня баскетбольний клуб «Маріуполь» провів у Кременчуці два матчі дев’ятого спареного туру чемпіонату України Вищої ліги.

За підсумками ігор нашим спортсменам вдалося двічі обіграти суперників - БК «Кремінь-КДЮСШ-2-Педколедж».

У першому поєдинку «леви» відсвяткували перемогу з рахунком 96:86. Результат зустрічі визначили попадання плеймейкера маріупольчан Марка Боднара в напруженій кінцівці. За півтори хвилини до фінальної сирени він реалізував вирішальну «трьоху», після чого впевнено виконував штрафні.

Серед маріупольських баскетболістів відзначився форвард Кирило Зуєв, який оформив дабл-дабл із 16 очок і 16 підбирань, і Євген Бумбур, який набрав 25 очок.

У другому матчі проти кременчукців підопічним Сергія Заваліна довелося нелегко: вони довгий час контролювали хід зустрічі і вели «+16», але дозволили господарям відродити інтригу і навіть вийти вперед за дві з половиною хвилини до фінальної сирени. У кінцівці, втім, наша команда знову розпорядилася своїми шансами краще, ніж суперник. Влучний триочковий кидок і «енд-ван» Антона Ніфонтова допомогли маріупольцям перехопити ініціативу і довести зустріч до перемоги – 94:90.

Найрезультативнішим гравцем 22 січня став захисник МБК «Маріуполь» Євген Бумбур – у його активі дабл-дабл з 27 очок і 10 підбирань.

 
23.01.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах