Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні борці Донеччини – на п’єдесталі традиційного турніру пам’яті Леоніда Дуная

19-21 січня в Харкові проходив відкритий традиційний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2000-2001 років народження, присвячений пам’яті Заслуженого тренера України Леоніда Дуная.

У змаганнях серед дівчат Донецьку область представляли спортсменки з Краматорська, Бахмута, Слов’янська та Торецька. У їх активі – 8 нагород: 1 золота, 2 срібні та 5 бронзових.

Кращою у ваговій категорії 49 кг стала Тетяна Профатилова (Торецьк, ДВУОР, випускниця обл.КДЮСШ, тренери – Олег Нікіфоров та Григорій Шепелєв).

У ваговій категорії 43 кг на п’єдесталі пошани опинилися три борчині Донеччини: на другій сходинці – Галина Олексіївська (Торецьк, ДВУОР, випускниця обл.КДЮСШ, тренери Тетяна Богданова та Григорій Шепелєв, на третій сходинці – Анастасія Марченко (Слов’янськ, КДЮСШ, тренери Сергій Слепушкін та Віталій Пономарьов) та Ольга Кучерявенко (Краматорськ, ДЮСШ, тренери Віктор Леончук та Євген Новомлинський).

Ще одне «срібло» Донецькій області принесла Катерина Шалікова (Бахмут, ДВУОР, тренери Максим Єфремов, Андрій Єфремов) у ваговій категорії 46 кг.

Також бронзовими призерками стали: у ваговій категорії 38 кг – Аїда Керимова (ДВУОР, випускниця обл.КДЮСШ, тренери – Олег Нікіфоров та Григорій Шепелєв), у ваговій категорії 56 кг – Лоліта Волошина (Слов’янськ, КДЮСШ, тренера Сергій Слепушкін та Віталій Пономарьов), у ваговій категорії 65 кг – Ніль Гриценко (Селидове, ДВУОР, тренери Павло Губко, Максим Єфремов).

У змаганнях серед юнаків відзначилися два борці Донецької області з Бахмута, вихованці тренерів Максима Єфремова і Андрія Єфремова. Переможцем у ваговій категорії 50 кг став Микита Гончаров, третім у ваговій категорії 42 кг був Данило Лєвус.

Відзначимо, що всього в турнірі взяли участь понад 400 спортсменів з усіх регіонів України, а також представники Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови, Німеччини, Туреччини.

 

 
23.01.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах