Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Микола Ящук – Заслужений працівник фізичної культури і спорту України

21 січня указом Президента України № 10/2017 державними нагородами з нагоди Дня Соборності України був відзначений ряд видатних діячів у різних галузях.

Серед них почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» було присвоєно представнику Донецької області – Заслуженому тренеру України з дзюдо Миколі Ящуку. Відзначимо, що завдяки роботі цього наставника Донеччина на Олімпійських іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро мала найбільше представництво з дзюдо за роки Незалежності України – три спортсмени: Артем Блошенко, Вікторія Туркс та Яків Хаммо.

Шановний Миколо Петровичу, щиро вітаємо Вас із цим високим визнанням!

Воно, безумовно, виявилося заслуженою винагородою Вам за багаторічну кропітку роботу, примноження спортивної слави Донецької області та України.

Бажаємо Вам олімпійського здоров’я, витримки, наснаги і натхнення на довгі роки. Бажаємо невпинного руху вперед та досягнення нових спортивних та життєвих вершин!

Біографічна довідка

Микола Петрович Ящук народився 25 квітня 1950 року. З 1 жовтня 1993 року і до теперішнього часу працює тренером-викладачем відділення дзюдо ШВСМ Донецької області. Довгий час був старшим тренером збірної команди України серед жінок. Заслужений тренер України з дзюдо.

За свою трудову діяльність підготував десятки майстрів спорту з дзюдо і самбо, біля десяти – майстрів спорту міжнародного класу, які постійно входили до списків збірних команд України: Олена Глебова, Світлана Боєва, Марина Прокоф’єва, Сергій Мороховець, Ганна Бражко, Артем Блізнєцов, Марина Кривоносова, Марина Виноградова, Тетяна Георгієва, Тетяна Логвинова, Євгенія Піддубна, Сергій Форостина, Людмила Афендікова, Ганна Нікітіна, Віта Джоган, Вікторія Туркс, Яків Хаммо, Марина Андрієвська, Федір Панько.

 
24.01.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах