Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Пауерліфтери Донеччини здобули два «золота» і «срібло» чемпіонату України серед юнаків

21-25 січня в Коломиї проходив чемпіонат України з пауерліфтингу серед дівчат і юнаків, юніорок та юніорів.

Після успішного виступу дівчат Донецької області, які посіли перше командне місце, на поміст вийшли юнаки.

Представник Дружківки Дмитро Лебеденко, вихованець тренера Сергія Федоренка, став переможцем у ваговій категорія до 59 кг. Його результати: присідання – 130 кг, жим лежачи – 85 кг, станова тяга – 130 кг, сума триборства – 345 кг.

У ваговій категорії до 93 кг Донеччину представляв мирноградський спортсмен Артем Шевченко, вихованець тренера Костянтина Бордюга. Артему вдалося посісти перше місце з результатом в сумі триборства 580 кг: присідання – 232,5 кг, жим лежачи – 122,5 кг, станова тяга – 225 кг.

Ще один пауерліфтер з Мирнограда Данило Доценко виступав у ваговій категорії до 74 кг. Місяць тому на чемпіонаті серед ДЮСШ Данило став чемпіоном, але в цей раз у силу певних обставин не зміг показати свій найкращий результат. Ще одна можливість потрапити на чемпіонат Європи серед юнаків у нього буде на чемпіонаті України, який відбудеться 24 лютого.

У ваговій категорії до 66 кг атлет Донеччини Ян Котлубей з Мангуша (тренер Оксана Котлубей) до останнього підходу в становій тязі вів боротьбу за перше місце, але в підсумку поступився супернику, ставши срібним призером чемпіонату України.

Відзначимо, що завдяки яскравим і результативним виступам серед юнаків Донецька область посіла третє командне місце в цій віковій категорії.

 
 
 
26.01.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах