Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ДЮСШ Добропілля запрошує дітей на заняття спортивною гімнастикою

Спортивна гімнастика – один із найкрасивіших олімпійських видів спорту. Таке відділення існує в дитячо-юнацькій спортивній школі Добропілля з 1970 року. За час роботи тренери ДЮСШ виховали плеяду відомих спортсменів, які із гордістю представляли Донецьку область та Україну на змаганнях найвищого рівня.

У спортивній гімнастиці хлопчики роблять перші кроки в 5-6 років, а дівчата ще раніше – з 4-5 років.

Директором цього позашкільного закладу є Ірина Базюк – у недавньому минулому талановита та перспективна гімнастка. Виховання нових спортивних зірок покладається на плечі кваліфікованих тренерів: Н.Ніжник, Н.Афанас’єву, І.Осову та В.Ніколаєва.

Через те, що закінчення капітального ремонту міського Палацу спорту з гімнастичним залом очікується влітку поточного року, 133 юних гімнаста поки тренуються на базах шкіл та дитячих садочків Добропілля: НВК-ліцей, ЗОШ № 19, ДНЗ «Волошки», ДНЗ «Джерельце». Для всіх вихованців заняття проводяться безкоштовно.

Двері відділення спортивної гімнастики добропільської ДЮСШ відкриті для всіх бажаючих. Більше інформації – за контактним телефоном (062 77) 2-57-09.

 
26.01.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах