Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» втрачає лідерство в Кременчуці

26 січня у відстроченому матчі 30-го туру Української хокейної ліги ХК «Донбас» поступився на виїзді «Кременчуку».

Перший період активніше провели господарі, що вилилося в більшу кількість кидків по воротах і, як результат, у два голи.

«Донбас», у свою чергу, у першій 20-хвилинці у своїй зоні не відсиджувався і навіть навпаки – регулярно насідав на ворота опонента. Ближче за інших до успіху був Олександр Побєдоносцев, який двічі потужно кидав від синьої лінії. Але обидві спроби капітана донеччан успіхом не увінчалися.

По-справжньому напруженим вийшов другий період. Темп задав «Донбас», скоротивши відставання від «Кременчука» вже на другій хвилині. Спритніше за інших на «п’ятачку» зіграв Микита Буценко, якому асистували Євген Нікіфоров і Віталій Лялька. Незабаром донеччани отримали шанс зрівняти рахунок, граючи в меншості. Фантастичну швидкість продемонстрував Никифоров, який зі своєї зони кулею проскочив трьох опонентів, проте його кидку трохи забракло влучності.

Однак, незважаючи на всі зусилля підопічних Анатолія Степанищева, у заключному відрізку господарі збільшили перевагу до рахунку 6:1. Як результат, «Кременчук» наздогнав за набраними очками «Донбас» і завдяки кращому показнику в особистих зустрічах розмістився на верхній сходинці турнірної таблиці.

Українська хокейна ліга. 30 тур

«Кременчук» Кременчук – «Донбас» Донецьк – 6:1 (2:0, 0:1, 4:0)

Шайби: 1:0 Гніденко (Гаврик, Кирющенков), 12:46, 2:0 Кузьмик (Коренчук, Слиш), 16:54, 2:1 Буценко (Нікіфоров, Лялька), 21:14 3:1 Кузьмик (Гніденко, Башко), 42:47, 4:1 Гніденко, 49:05, 5:1 Коваленя (Гриценко, Петранговський), 49:36, 6:1 Петранговський (Коваленя), 52:47.

Наступний матч у рамках Української хокейної ліги ХК «Донбас» проведе 29 січня в Дружківці проти білоцерківського «Білого Барсу», початок – о 12:30.

За інформацією прес-служби ХК «Донбас»
 
27.01.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах