Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Волновасі вшановували Римму Філімошкіну та підписали меморандум про співпрацю

28 січня у Волновасі на нараді в райдержадміністрації обговорювалися проблеми, що стосуються молоді та її інтересів, розглядалися перспективи розвитку юнацько-спортивної сфери району.

На заході були присутні заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, депутат Київської облради Олег Іваненко, начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Лілія Золкіна та в.о. начальника Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Костянтин Шевченко.

Під час наради Олександр Ярема вручив Риммі Філімошкіній, яка є кандидатом на участь у XXIII Дефлімпійських іграх 2017 року, посвідчення Заслуженого майстра спорту України з легкої атлетики. Тренер спортсменки Наталія Василенко отримала спортивну форму збірної Донецької області від Костянтина Шевченка.

Під час зустрічі з молодими активістами Волновахи був підписаний меморандум про співпрацю між Волноваською райрадою, Донецьким регіональним центром «Інваспорт» та Броварським міським товариством інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату «Прагнення».

Також Костянтин Шевченко відвідав у Волновасі ДЮСШ з кімнатою для людей з інвалідністю, центр реабілітації дітей з інвалідністю та перший зимовий молодіжний бал на підтримку людей з обмеженими можливостями.

 
31.01.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах