Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» в одну шайбу програє «Кривбасу»

5 лютого в 35-му турі Української хокейної ліги «Донбас» на дружківському «Альтаїрі» поступився «Кривбасу».

Нічийний рахунок зберігався аж до третього періоду, а забитими шайбами ​​суперники обмінялися ще в стартові 19 хвилин. Причому обидва голи вийшли на диво. Спочатку ефектну триходівку розіграли Шафаренко, Никифоров і Кочетков. Олег віддав передачу на «п'ятачок» Євгену, а той не дивлячись переадресував шайбу Денису, який з близької відстані вразив незахищений кут воріт – 1:0. За хвилину до першої перерви відновив рівність у рахунку Костянтин Рябенко.

Результат зустрічі було вирішено в третьому періоді, коли гості двічі відзначилися в меншості. По голу у форматі «4х5» забили Попов і Секирко. Трохи менше ніж за чотири хвилини до кінця відставання до мінімуму скоротив дебютант «Донбасу» Дмитро Голденков. А на останніх секундах штурм воріт «Кривбасу» ледь не завершився взяттям. Однак шайба зрадницьки пролетіла мимо.

Українська хокейна ліга. 35 тур.

«Донбас» Донецьк – «Кривбас» Кривий Ріг – 2:3 (1:1, 0:0, 1:2)

Шайби: 1:0 Кочетков (Шафаренко, Никифоров), 4:51, 1:1 Рябенко (Секирко, Савченко), 18:41 1:2 Н.А.Попов (Вал.Алексюк), 50:01-мен, 1:3 Секирко (Савченко), 55:07-мен, 2:3 Голденков (Р.Благой, Кугут), 56:28.

Наступний матч у рамках Української хокейної ліги «Донбас» проведе 15 лютого, коли на виїзді зустрінеться з «Кременчуком».

За інформацією прес-служби ХК «Донбас»
 
06.02.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах