Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці визначилися переможці футзального турніру UMG CUP

4 лютого в спорткомплексі «Грета» міста Дружківка відбулося закриття турніру з міні-футболу, організаторами якого стали глиновидобувні підприємства інвестиційної компанії UMG: ПАТ «Веско», ПАТ «Дружківське рудоуправління», ПрАТ «Огнеупорнеруд».

Змагання проводилися в рамках реалізації соціального проекту «Дорослі та діти за здоровий спосіб життя».

У заході взяли участь представники підприємств міста, учбових закладів, учні старших класів загальноосвітніх шкіл та мешканці міста, загалом – 13 команд.

Учасники були поділені на дві категорії за віком – «діти» та «дорослі». До категорії «діти» увійшли представники загальноосвітніх шкіл Дружківки: № 1, 6, 7, 12 та гімназії «Інтелект». У категорії «дорослі» змагались представники ПрАТ «Дружківського заводу металевих виробів», глиновидобувних підприємств UMG, Дружківського технікуму Донбаської державної машинобудівної академії, Дружківського житлово-комунального коледжу ДонНАБА, мешканці міста.

За підсумками цікавих та динамічних ігор у категорії «діти» перемогу святкували учні гімназії «Інтелект», другою стала команда ЗШ № 7, «бронза» в активі ЗШ № 12.

У категорії «дорослі» перемогу одержала команда Дружківського технікуму Донбаської державної машинобудівної академії, друге місце посіла команда Дружківського житлово-комунального коледжу ДонНАБА.

Команди-переможці були нагороджені кубками UMG CUP. Усі команди в категорії «діти» отримали приємні подарунки за участь у турнірі, також були відзначені та нагородженні найкращі гравці в кожній команді. У категорії «дорослі» нагороди отримали фіналісти турніру та кращі воротар, бомбардир, гравець.

 
06.02.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах