Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Костянтинівка прийняла обласні юнацькі змагання з греко-римської боротьби

10-11 лютого в Костянтинівці відбулися обласні змагання з греко-римської боротьби: чемпіонат Донецької області серед кадетів 2000-2001 років народження (північна зона) та традиційний турнір пам’яті майстра спорту України Євгена Кущенка серед дітей 2006-2007 років народження.

Спортсменів на відкритті привітав начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. Він побажав учасникам змагань продемонструвати свої найкращі здібності, а тим, хто покаже гарний результат, гідно представити честь команди Донеччини на зональному чемпіонаті України (за участю представників Донецької, Луганської, Харківської, Запорізької, Дніпропетровської областей), що пройде в Харкові 6-8 березня.

- Ми бачимо сьогодні молодих спортсменів, які починають свою кар’єру. Маємо надію, що ви будете слідувати прикладу великих борців Донецької області, – хотілося, щоб ви чули гімн на вашу честь, коли будете перемагати на міжнародних турнірах, - сказав Володимир Мицик.

Цінними призами на відкритті змагань були нагороджені володарі медалей чемпіонату України з греко-римської боротьби серед спортсменів до 23-х років, який проходив 3-4 лютого в Харкові: срібний призер Станіслав Литвинов (до 71 кг) та бронзовий призер Максим Євтушенко (до 66 кг).

На двох килимах у костянтинівській ДЮСШ усього боролися 54 кадети 2000-2001 рр.н. та 83 дітей 2006-2007 рр.н. Спортсмени представляли Краматорськ, Костянтинівку, Слов’янськ, Дружківку, Костянтинівський район.

 
 

Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 

 
13.02.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах