Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Покровську пройшов чемпіонат області з регбіліг-5

11-12 лютого в Покровську на базі СК «Металург» проходив чемпіонат Донецької області з регбіліг-5. Це безконтактний різновид регбі, який дозволяє проводити змагання в спортивних залах, а учасниками команд можуть бути як юнаки, так і дівчата. Замість звичного для регбі захвату гравці зривають стрічки зі спеціальних поясів.

У змаганнях взяли участь 7 команд з Покровська, Білозерського та Селидового.

На параді відкриття учасники приєдналися до нового популярного флешмобу «22 Pushup Challenge», що присвятили захисникам України, які в даний момент стоять на захисті цілісності нашої країни. Віджавшись від підлоги 22 рази, спортсмени у відеозверненні передали естафету «22 Pushup Challenge» регбійним клубам «Легіон XIII-ШВСМ» (Харків) і РК «Київ» (Київ).

За результатами змагань у старшій віковій групі третє місце посіли представники Селидового, на другому місці – колектив Білозерського, переможцем стала команда ДЮСШ м. Покровська.

У молодшій віковій групі бронзові медалі взяли дівчата ЗОШ № 4 м. Покровська, «срібло» – у «Титана» з Покровська, а «золото» знову завоювала команда ДЮСШ м. Покровська.

На параді закриття спеціаліст обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи, куратор з регбі в регіоні Тетяна Малієва вручила переможцям і призерам грамоти та медалі Федерації регбіліг Донецької області.

 
 
14.02.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах