Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Наталія Мартюхіна – у топ-10 кращих кікбоксерів України

Федерація кікбоксингу України WAKO підвела підсумки 2017 року, визначивши топ-десять спортсменів минулих 12 місяців. «Наші лідери різного віку й статі, представляють різні регіони України, однак головне в них спільне – бажання перемагати й бути кращими», - саме так охарактеризовані кікбоксери, які кували українські перемоги торік.

До числа найкращих увійшла і представниця Донецької області – майстер спорту України міжнародного класу Наталія Мартюхіна, якій 19 січня виповнилося 26 років. Наталія родом з Горлівки, зараз мешкає в Торецьку. У 13-річному віці її в секцію кікбоксингу привів рідний брат Михайло, з того часу і до сьогодні вона тренується під керівництвом Віталія Терентійовича Лі.

У 2017 році Мартюхіна стала срібною призеркою чемпіонату світу (Будапешт, Угорщина, 4-12 листопада), зупинилася за крок до п’єдесталу пошани на Всесвітніх іграх (Вроцлав, Польща, 20-30 липня), здобула «срібло» Кубку світу в Будапешті (18-21 травня), а також «бронзу» Кубку світу в італійському Ріміні (15-18 червня). На внутрішній арені Наталія стала дворазовою чемпіонкою України та триразовою переможницею Кубку України.

Додамо, що також у топ-десять кікбоксерів України за підсумками 2017 року потрапили: Орфан Сананзаде (Кривий Ріг, Дніпропетровська область), Віталій Дубіна (Херсон), Роман Головатюк (Кам’янець-Подільський, Хмельницька область), Павло Замятін (Київ), Олександр Желепа (Київ), Артур Руденко (Київ), Іван Ткаченко (Черкаси), Юрій Зубчук (Луцьк), Роман Щербатюк (Черкаси).

 
19.01.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах